Skip to content
Jan 17, 2022 10:05:31 AM 4 min read

Vertel jouw verhaal met Shopware

De kracht van een goed verhaal zit vrijwel altijd in de emotie. Of het nu de verhalen van je geschiedenisdocent zijn die je altijd zijn bijgebleven of een vertelling van een inspiration speaker. Ergens hebben je hersenen dit geregistreerd om het vervolgens niet meer los te laten. Zo werkt het ook binnen de wereld van e-commerce. Met storytelling werk je aan een lange termijnrelatie met je klant. Je creëert betrokkenheid en speelt in op de emotie van je doelgroep.

Overtuig met Shopping Worlds

Een van de exclusieve features van Shopware is de mogelijkheid tot storytelling. Om een overtuigend en aansprekend verhaal te vertellen wordt binnen het van origine Duitse platform voornamelijk gebruik gemaakt van beeldmateriaal in de zogenaamde Shopping Worlds. Vertaal jouw unieke verhaal in foto’s, video’s en illustraties. Op deze manier wordt online winkelen een ervaring om niet te vergeten.

Shoppingworlds

Het gemak van Shopware

  1. Binnen het Shopware systeem maak je gemakkelijk zelf, zonder tussenkomst van een developer, een indrukwekkende landingspagina. De afbeeldingen worden automatisch aangepast voor de verschillende devices. En daarbij beslis je zelf welke content op welk device getoond wordt.
  2. Met het eenvoudige ‘drag and drop’ principe heb je de vrijheid om pagina’s exact naar jouw wens op te maken. Alle visuele content van je website is beschikbaar in Shopping Worlds en zo importeer je met één muisklik een product, slider of videofragment vanuit je bibliotheek.
  3. Bij gebrek aan tijd of creativiteit kan er gebruik gemaakt worden van de plugin ‘Shopping Worlds Presets’. Hiermee kun je gratis verschillende vooropgezette pagina’s kiezen en aanpassen naar jouw huisstijl. Alle onderdelen van tekst tot afbeelding kunnen naar wens gewijzigd worden.

Shopware als partner

De open source software Shopware is speciaal voor grotere e-commerce partijen. Het is marktleider in Duitsland en heeft sinds een aantal jaar een goede voet aan de grond in Nederland. Zeo is als één van de weinige in Nederland officieel Solution Partner. We zijn er namelijk van overtuigd dat Shopware inmiddels de nieuwe standaard is binnen e-commerce. Bij onze klanten zien we dat dit platform vooral overtuigt op de volgende gebieden;

  • Scherpe prijs | Aanzienlijk lagere investering dan bijvoorbeeld een Magento 2 shop.
  • Flexibel | Legio integratiemogelijkheden. Door een sterkte API kan bijna ieder systeem gekoppeld worden.
  • Aanpasbaarheid | De vrijheid om indien gewenst zelf, zonder tussenkomst van een developer, aanpassingen te doen aan het design, de layout en opmaak.

Shopware demo

In het kader van ‘zien is geloven’ weten wij als geen ander dat je in het systeem moet duiken om je te laten overtuigen. Zeker de Shopping Worlds omgeving is een onderdeel waar je je visueel door moet laten verleiden. Daarom bieden wij de mogelijkheid om op basis van jouw eigen data een demoshop in te regelen. Wil je hier meer over weten? Laat hier dan even je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Keuzehulp matrix

Wij weten dat de keuze van een e-commerce platform nog een flinke opgave kan zijn. Er zijn veel verschillende opties, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Want welk platform is nu het meest geschikt voor jouw business? En welk platform draagt bij aan het bedrijfsresultaat? Onze keuzehulp matrix gaat jou hierbij helpen! Download hier!

 

OPMERKINGEN