Skip to content
pexels-marko-klaric-6159661 (1)

5 redenen om te kiezen voor een Shopify webshop

Wat is Shopify?

Zeo werkt graag met Shopify! Shopify heeft als e-commerce platform alles om gemakkelijk en effectief je eigen webshop te runnen. Shopify is geschikt voor zowel de kleine starters als grote internationale topmerken. Voor alle bedrijven is er dus een bijpassend abonnement, zo kun je zelf bepalen wat je wel en niet nodig hebt. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je webshop helemaal aan te passen of zelfs helemaal zelf te bouwen. Shopify is dus veelzijdig en groeit altijd met je mee. Dat is waarom wij er zo'n fan van zijn. Passend voor iedereen en tóch op maat genoeg dat het voldoet aan de individuele wensen/eisen. Door marketinginzichten te gebruiken bij de ontwikkeling van de shop weet je dat je voldoet aan de behoeftes van je doelgroep. Na livegang is je data het uitgangspunt; die vertelt ons wat je aan je shop moet veranderen / toevoegen / verbeteren om je doelgroep nóg beter te bedienen! Het concept voor groei en rendement. 

Team Zeo biedt je de mogelijkheid aan om met Shopify samen te werken. Waarom? Dat leggen we je uit aan de hand van 5 redenen.

 

1. Eenvoudig

Shopify is voor iedereen gemakkelijk te gebruiken omdat het geen technische vaardigheden vereist om op weg te komen. De ondersteuning en het systeem van Shopify maken het een stuk eenvoudiger om je eigen webshop te beheren. Eén platform waarop je gemakkelijk producten verkoopt en tools hebt wat het weer gemakkelijker maakt om meer te verkopen. Daarnaast heb je volledige controle over de look-and-feel van je website zonder verstand te moeten hebben van design. Je hebt de keuze uit talloze designs, die ook worden gebruikt door de grote spelers in de e-commerce wereld. Met weinig moeite kan je dus makkelijk je eigen webshop opzetten, met de hulp van Zeo hopelijk ;-) 

2. Voor iedereen

Meer dan twaalfduizend bedrijven in Nederland en meer dan één miljoen bedrijven wereldwijd maken gebruik van Shopify, omdat de mogelijkheden voor iedereen groot zijn. Het maakt dus niet uit hoe groot je al bent, of hoe klein je nog bent, Shopify heeft voor iedereen mogelijkheden. Zo zijn de abonnementen af te stemmen op wens van de klant. Heb je dus niet zoveel nodig omdat je al groot bent, dan heeft Shopify alsnog een abonnement voor je met de voor jou benodigde tools. Hetzelfde geldt voor kleine bedrijven, heb je juist veel nodig om je webshop op te zetten, dan zijn er ook voor jou veel mogelijkheden om je ver te laten komen.

 

3. Goed geprijsd

Om te beginnen biedt Shopify een gratis proefperiode aan. Zo kun je rustig ontdekken hoe de mogelijkheden van Shopify je kunnen hebben met het opstarten van je webshop, het verkopen van je producten en het opbouwen van je bedrijf. Daarna krijg je de keuze uit 3 pakketten, Basic Shopify, Shopify en Advanced Shopify. Het Basic Shopify pakket is perfect als instapper en voor beginners. Zo heb je bij het Basic Shopify pakket al een complete webshop voor iets meer dan €25,- per maand. Het tweede pakket, Shopify, is juist weer een perfecte voor groeiende bedrijven. Voor iets meer dan €75,- per maand heb je het Shopify pakket. Dan als laatste het Advanced pakket, goed geschikt voor de al wat grotere bedrijven die behoefte hebben aan geavanceerde rapportage. Het Advanced pakket heb je voor iets meer dan €295,- per maand. Daarnaast is het een tijdsinvestering; weten wat je moet doen om de Shopify in te richten en te optimaliseren en dat vervolgens uitvoeren. Dat doen wij graag voor je! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

4. Vertrouwelijk

Bij Shopify gaan zowel jij als Shopify akkoord dat de Vertrouwelijke Gegevens van de ander uitsluitend te gebruiken zijn om te voldoen aan de verplichtingen van deze Servicevoorwaarden. Vertrouwelijke Gegevens, zoals bedrijfsgegevens, technische processen, klantenlijsten en namen of adressen, worden ten alle tijden geheim gehouden. Je kan er bij Shopify dus vanuit gaan dat jouw gegevens en informatie beveiligd zijn en andersom verwachten ze dat ook van jou. Door aan deze voorwaarden te voldoen kan er optimaal samengewerkt worden en kunnen er voor beide partijen mooie resultaten uitkomen.

 

5. Eén systeem voor bestellingen

Shopify heeft het runnen van een online webshop runnen makkelijk voor je gemaakt door één systeem aan te bieden waarop alles mogelijk is. In dit systeem staat alles van je bestellingen, het beheer als customer support. Zo heb je in één overzicht alles wat er bij bestellingen komt kijken. Je kiest zo zelf de behandelingsmethode die bij jouw past om je bestellingen sneller de deur uit te krijgen. Daarnaast worden er tijd- en kostenbesparende tools aangeboden om je voorraad te beheren en bij te houden. Ook laat je hiermee je bestellingen over de hele wereld bezorgen met betaalbare verzendopties. Als laatste biedt je jouw klanten een probleemloze retour- en verzendingsmethode, die voor jou overzichtelijk is. Dit systeem is dus in één oogopslag duidelijk. 

 

Alhoewel Shopify een lage instap heeft, zijn de mogelijkheden talloos en kan het zijn dat je er niet helemaal uit komt. We helpen je graag op weg!
Stap 0: Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Stap 1: Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst bepalen we precies wat jouw webshop moet kunnen  en hoe deze eruit moet zien

Stap 2: Bij bestaande shops analyseren we je data. Je kunt rekenen op scherpe adviezen om je omzet te laten groeien. We stellen je groei doelstellingen vast met de bijbehorende kpi's. Bovendien richten we de campagnes in voor beter rendement.

Stap 3: We plannen en bouwen je shop. We communiceren duidelijk wat wij en wat jij aanlevert in het proces. Je weet van te voren wanneer je zult testen. Rond livegang adviseren we je over de beste investeringen in online marketing. Zodra jouw webshop live gaat, komt alles samen!

Spreken we je snel? 

OPMERKINGEN

GERELATEERDE BLOGS